Pavilionstelte

Bliv klar til festival med det rigtige udstyr

zb12

Når sommeren står for døren, er der ofte kun en ting i hovedet på folk. Det er festivalernes tid, og dette betyder sjov med vennerne og massere af øl. Dog er der ofte en ting, som ikke er højt prioriteret hos folk, men som alligevel er af essentiel betydning for, at du får en fed oplevelse med de mennesker, som du holder af. På festivallen er teltet dit midlertidige hjem. Her har du mulighed for at finde forholdsvis ro, og for den ellers frie tilgang til festival, er det her du har din højborg, og kan have alle dine personlige ting.

Festivallen har fået ry af at være det sted, hvor alt er godt, og du kan glemme alle hverdagens stressende momenter. Uden specielle forbehold eller et skemalagt program, er der ingen begrænsninger, og du kan i bare slå dig løs. Dette udgangspunkt er som regel ikke fraveget, men der er dog alligevel nogle ting, som man ikke må glippe i forberedelsen. En af disse elementer er festivalsteltet. I de dage du er på festival, er dette telt det sted, hvor du kan føle dig bare lidt hjemme, og ikke hvor du som udgangspunkt ikke behøves at dele tid og plads med andre. Et godt festivalstelt giver en god festival. Dette er ikke blot en teori, men derimod også en realitet. I teltet kan du føle dig tryk, og har du dine personlige telt. Derfor ville det være ærgerligt, hvis dit nye telt ikke kan modstå de danske vejrforhold, eller hvis teltet bliver fugtigt og koldt om natten. Som udgangspunkt synes dette uundgåeligt, men det dog til en hvis grad forebygges. Med et telt af en forholdsvis god kvalitet, holder teltet på varmen, og det kan modstå de ellers ekstreme danske vejrforhold. Dette gælder i princippet ikke kun det lukkede sovetelt, men til dels også de ekstraeffekter man kan købe som eksempelvis et paviliontelt.

Godt begyndt er halvt fuldendt

Med fokus på kvalitet og modstandsdygtige telte, har du nu mulighed for at blive vel forberedt i forbindelse med din næste festivals oplevelse. Kvalitet kommer i mange afskygninger. Plads, modstandsdygtighed og udseende er alle aspekter, som skal tages til overvejelse, når dit festivalstelt skal anskaffes. Forholdende vigtighed er som regel forskellige fra person til person, men generelt er der dog nogle forhold, som burde være af relativ høj prioritet hos alle. Heriblandt må det konstateres, at modstandsdygtighed over for vind og vejr er afgørende. På festivallen er men nemlig for det meste ikke særlig egoistisk i henhold til at dele både plads og andre ting, men for det man har i sit telt, er man ofte relativ påpasselig. Her har du de ting, som ud gerne vil passe ekstra godt på, og man ønsker ikke at de skal blive ødelagt eller på anden måde beskadiget. Derfor er det afgørende, at dit telt fx er modstandsdygtig over for regn. Med en solid bund og et regntæt dug har du mulighed for at sikre dine ting bedre, mod dårligt vejr, selvom du er i telt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *