unik boligindretning

Unik og stillig boligindretning

zb12

Til alle tider har vi gået op i at bo pænt og rart og at have en bolig der afspejler den tid vi lever på såvel som vores personlige stil. Alligevel kan man sige, at det som aldrig før trender med boligindretningen og det personlige interiør. Med moderne apps og alverdens gode tips og ideer

Dit personlige hjem

I en verden hvor vi som udgangspunkt egentligt har hvad vi behøver og kan få lige hvad vi ønsker, så handler boligindretning langt fra kun om det praktiske hjem. Tværtimod er ens stil og indretning derhjemme en udtryksform, en kunstform og en måde at finde frem til og vise hvem man er. Derfor må ens møbler og pynt derhjemme selvfølgelig også gerne udtrykke en vis form for eksklusivitet. De grundlæggende nødvendige møbler er kun halvdelen af det, og der kan her være penge at spare, hvis man ikke har brug for at hele stuen og hver eneste enkelte ting deri har kostet en formue. Lidt nips hist og her kan kompensere og tage al opmærksomhed. Der findes en stor brede og variation af den velkendte vase fra Kähler som er blevet vældig populær i mange danske hjem. Den udtrykker et design som er helt unikt, men som stadig mange i det brede marked kan spejle sig i og forholde sig til. Alle i vore del af verden kan skaffe sig ting, og derfor handler det nu i langt højere grad om hvilke slags ting, det er, vi anskaffer os. Kæhler vasen i dens forskellige farver og størrelser er en serie som de fleste har mulighed for at købe, men som stadig ikke blot er den billigste vase på markedet. Og det er da heller ikke for prisens skyld, man køber dette mærke. Det handler nemlig alt samme om det personlige udtryk og stil.

Den gode belysning

Brødtekst Hvis man spørger en kunstner, maler, fotograf eller en lignende professionel der lever af at skabe billeder der er gode at se på, så vil de alle sammen sige, at den rette belysning er altafgørende for det færdige motiv. Det rigtige lys er noget af det vigtigste for den gode finish. Det er sjældent de store ting, som man ellers skulle tro var af betydning, der gør den store forskel. Oftest er det de små detaljer, de sidste små enkeltheder, som skaber det samlede motiv, det gode billeder i sidste ende. Det samme gælder i hjemmet, i stuen, i soveværelset og de steder, hvor man skal nyde at være og nyde at se på hver dag. Boligindretningen kan være nok så pæn, men det bliver kun rigtigt rart at være og pænt at kigge på med et hyggeligt og rart lys. Kähler Illumina tilbyder alt i en serie med otte forskellige lysestager i 3 forskellige former og farver. Alt hvad der så mangler er det levende lys, og det er en sand klassiker der altid er en succes til at sikre en god stemning og et smukt hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *