lækker investeringsejendom

Investeringsejendom til discountpris – Køb billigt, opgrader og lej dyrt

zb12

Boligmarkedet svømmer i billige investeringsejendomme. Disse ejendomme lider af slitage og forfaldenhed men kan med en kærlig hånd igen fungere som eftertragtede udlejningsejendomme.

Grundet de finansielle kriseperioder har flere udlejningsejendomme måtte dreje nøglen om og opgive drømmen om at blive den næste bolighaj. Dette har efterladt markedet med potentiale for en ny æra og giver mulighed for, at du kan lave en god investering ved at udnytte den imødekommende situation. At blive boligudlejer kræver ikke megen erfaring, men det kræver alene, at du tør tage chancen. Denne chance kan være risikofuldt, men med de lave købspriser og potentiale for høje lejeindtægter kan chancen være særdeles fordelagtig for enhver, som ønsker at lave en god investering.

De mange investeringsejendomme har efterhånden været til salg i længere perioder. Med forbehold på en usikker økonomi har markedet været påpasselig med at investere i flere ejendomme. Derfor er det nu du bør slå til. Før du ved af det er din chance spildt, og en anden har i stedet fået fordel af den gode investering.

Er du interesseret i at lave en god investering har vi sammensat en guide til, hvordan du overordnet set kan gøre.

Skab overblik over markedet

For at finde den investeringsejendom, som passer bedst efter dit ønske, bør du gardere dig med professionelle fagfolk. Her menes faglærte ejendomsmæglere, som ikke bare har kendskab til de tilbud markedet har, men som også kender til de forhold, der er aktuelle for ejendommenes beliggenhed. Her tales om forhold, som du ikke har den store indsigt i, medmindre du ved hvor du skal lede, fx myndighedsreguleringer, prisniveau og udlejningsmuligheder.

Når du indleder et samarbejde med en ejendomsmægler, er denne interesseret i at efterkomme dine behov bedst muligt. Derfor er det vigtigt, at du lytter til din ejendomsmægler og tager hensyn til den vejledning, du får herigennem. For at få et bedre overblik over boligmarkedet og kompetent vejledning til din eftersøgning, kan du finde mere dybdegående information her.

Istandsæt din investeringsejendom

Når du har fundet den investeringsejendom, som synes ideel for netop dig, skal du overveje hvilke istandsættelser denne kræver. For at kunne udleje dine lokaler er der en række krav, som skal opfyldes til punkt og prikke.

Et af de mest væsentlige forhold er ejendommens vvs. Har ejendommen ligget ubenyttet på markedet længe, vil den indbyggede vvs ofte være utilstrækkelig i forhold til de krav, der stilles af det offentlige. En god vvs bør ikke undervurderes og kan i mange uheldige situationer være et af de punkter, som kan få fatale konsekvenser for en uforberedt udlejer.

Ud over lovreguleringer er en veludført vvs-installation uløseligt lig med en højere popularitet blandt markedets boliglejere. Køkkenet og badeværelset er muligvis boligens to mest benyttede rum, og med en fed indretning vil du dermed kunne tage en højere udlejningspris for dit lejemål. For at få et overblik over hvilke forhold, der skal tages særligt hensyn til, når du istandsætter din investeringsejendom, kan du tjekke sortimentet hos billigvvs.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *