gave til far

På jagt efter en gave til faren der har alt

zb12

Skal man give far en god gave er der efterhånden så mange gode idéer at vælge i mellem at det ikke er til at finde rundt i. Er det til din gamle far på 70 er det måske en type gave du skal gå efter frem for hvis det er den nybagte far på 30. Her kommer et par gode idéer til hvad du kan give ham i gave der har alt.

Et flot armbåndsur

Et flot og smart armbåndsur er ikke til at tage fejl af. Det vil de fleste mænd garanteret blive glade for. Det er oftest svært at købe smykker til mænd da det ofte kan gå hen og blive for feminint. En kæde om halsen skal helst være temmelig bred og det er heller ikke alle der føler at det lige er det look de går efter. Et armbåndsur kan alle bære, uanset type. Det kan enten være en klassisk ur med en flot rem eller et mere sporty ur med digitale tal. Alt efter hvilken type han er så findes der det helt perfekte ur til ham. Det er også en gave der kan gives til den helt unge og op til den ældre mand der lige er blevet oldefar. Det kan også være at man vil give en rigtig fin kortholder i gave. Det er en praktisk ting at eje da man slipper for at slippe rundt på den tunge pung hele tiden hvor man alligevel ikke bruger halvdelen af hvad der er i den. En sådan gave kan for eksempel også gives hvis man mangler idéer til svendegaver 2016. Der er det nemlig heller ikke alderen der afgør om det er en gave der kan bruges. Uanset alder så er en kortholder aldrig til at tage fejl af. Så om det er en fars dags gave, svendegave eller fødselsdagsgave så er der stor sandsynlighed for at modtageren nok skal blive en glad mand.

En fed oplevelse

Det kan også være at man ikke vil give ham noget materielt men hellere vil kaste sig ud i en oplevelsesgave. På den måde kan man måske sammen med ham få en rigtig hyggelig og fantastisk oplevelse. Det kan være en fed helikoptertur, en vild gokarttur eller et stille og roligt kroophold for to. Væk fra børnene og al stress og jag bare for et par dage. Det kan gøre underværker for et hvert forhold og derfor noget der kan gavne begge i forholdet. Det er også rart med et fælles minde som man kan se tilbage på mange år senere, hvilket kan være sværere hvis man giver en af de mere materielle gaver. Det vil de fleste mænd uden tvivl sætte pris på. En gave til far behøver dermed slet ikke at blive så kompliceret som de fleste gør det til. Disse fede gaveidéer er sådan set lige til at gå til og noget som de fleste fædre vil kunne sætte pris på, uanset alder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *