Malthe

Da Malte tog et lån

zb12

Malte er ligesom så mange andre danskere. Han tog sig en uddannelse og fik et job. Malte har altid været god til sine penge, og har aldrig oplevet at mangle, indtil han en dag kørte galt i sin bil. Malte slap heldigvis uden skrammer, men hans bil var totaltskadet. Ikke nok med at bilen var en, som Malte længe havde ønsket sig, så var det også hans eneste måde at komme frem og tilbage fra sit arbejde på. Hvad skulle han dog gøre?

Ikke penge nok

Pengene var ikke lige til at betale sådan en regning, men Malte gjorde hvad han kunne. Han begyndte at regne på sin økonomi, ved hjælp af midler og metoder han fandt inde på finansministeriets hjemmeside. Dette gav ham et hurtigt overblik over, hvor meget han af sin løn han egentligt kunne ligge til side, for at få repareret sin bil igen. Desværre så det sort ud, for omkostningerne så ud til at være så høje, at bilen først ville kunne blive lavet et par måneder frem, og det havde Malte bestemt ikke tid til. Derudover vidste Malte godt, at han ikke kunne låne penge fra banken – dette beløb ville være højere end hvad Malte var sikker på at kunne betale tilbage, så den mulighed var desværre udlukket.

En spontan løsning

Malte sad i timevis foran computeren og søgte på diverse hjemmesider. Dog som tiden gik, fandt Malte ikke en umiddelbar løsning på hans problem. Det havde aldrig strejfet ham, hvor let det var at finde et selskab på nettet, der ville kunne låne ham penge. Lån penge online er nemlig gjort let, hvis man clicker ind på hjemmesiden https://justmoney.dk/. Det gjorde Malte, og i løbet af få minutter havde han fundet sig det lån, der passede ham. https://justmoney.dk/ er nemlig lavet således, at man kan finde det lån der personligt vil passe en bedst, ved blot at skrive hvor stort et beløb man ønsker at låne, og derefter indtaste sin alder.

Hurtigt og smertefrit

Da Malte fandt det selskab der så ud til at være det rigtige for ham, skrev han en ansøgning. I løbet af få minutter var hans ansøgning blevet vurderet, og der var givet et grønt lys for at låne det beløb, Malte skulle bruge. Selskabet informerede Malte om, at der ville gå 24 timer, og så ville pengene være på hans konto. I det øjeblik, var det som om en sten blev løftet fra Malt’s skuldre.

Dagen efter fik Malte fragtet sin bil ned til den lokale mekaniker, hvor Malte med stor selvtillid betalte alle omkostningerne for hans bil. Nu havde han bilen igen, og fik desuden lavet sig en smart afdragsordning på sit lån, så han ikke skulle betale det hel tilbage på én gang. Med få minutters mellemrum gik Malte fra at være helt fortabt, til at være op og køre på skinner igen. Overvejer du et lån, så besøg https://justmoney.dk/ og find det lån der opfylder dine behov. Få det, som du vil have det

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *