eva solo

Eva Solo – dansk design når det er bedst

zb12

Eva Solo er alt det, som vi forbinder med godt gedigent dansk design. Virksomheden har en mere end 100 år lang historie, da den blev grundlagt allerede i 1913. Det helt store folkelige gennembrud kom i 1952 med en brød- og pålægsmaskine. Udgangspunktet for alle Eva Solo produkter er nøjagtig de samme, som de var fra begyndelsen. Kodeordene for brandets beståen og evige succes, skyldes det knivskarpe fokus på kvalitet, funktion og æstetik. Redskaber til køkkenet og ting til boligen, der giver ægte og uforfalsket nydelse, både at eje og bruge, hver dag året rundt. Derfor er Eva Trio en vital del af den række af klassiske danske design brands, som hele verden kender, køber og glædes ved.

Eva Solo termokander

Danskerne er en nation af kaffedrikkere. Alle dage og enhver samtale eller hyggestund, indeholder en eller flere kopper kaffe. Derfor er det også helt naturligt, at danske designere er glade for at skabe flotte termokander.

En rigtig god termokande, holder naturligvis varme drikke varme længe. Det er selve kandens primære funktion, men desværre ikke altid den man får, når man køber en termokande. Udseendet er bestemt heller ikke ligegyldigt og måske næsten lige så betydningsfuld som funktionen. Termokander står fremme og er til frit skue i hjemmene og på kontorerne, næsten hele tiden og skal derfor helst også være pæne at se på og indgå som en harmonisk helhed både i borddækning og den samlede indretning.

Eva Solo termokander balancerer kunsten, at få både funktion og form til at fungere. De rene linjer passer ind i moderne hjem og så holder det du hælder i disser smukke kander sig faktisk varmt og gør det længe. Kanderne er alle blevet grundigt testet, ikke bare under produktionen men også af kritiske forbrugere, det kan du læse mere om hos politiken.dk og har hver gang klaret sig mesterligt, ved at leve 100 % op til de kriterier, som stilles til funktionelle og flotte termokander.

Termokander fra Eva Solo findes i flere forskellige udgaver, og i mange trendy farver. Brandet designer desuden en vifte af andre produkter til te- og kaffedrikkere, bl.a. termokrus, elkedler, kaffebryggere, tekander og masser af andre rare ting, der alle har samme flotte linjer og fremragende funktionalitet.

Her forhandles Eva Solo

Vil du se nærmere på Eva Solo, så skal du bare opsøge din lokale isenkræmmer, der næsten med garanti fører et udvalg fra firmaet. Det helt fyldestgørende udvalg finder du lettest på nettet og da variationen af produkter er enorm, vil det nok være det bedste sted både at få overblik, blive inspireret og handle, hvad enten du mangler en termokande eller noget andet til køkkenet eller boligen i det hele taget. Prisniveauet er sympatisk lavt, her er virkelig godt dansk design for ret få penge at hente. På nettet er priserne på Eva Solo altid helt skarpe og tit har webshops ekstra gode tilbud, som er fine at udnytte, hvis du mangler en god gave eller bare trænger til noget nyt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *