Mange farver

3 tips til at få mere farve ind i din hverdag

zb12

Er du blevet træt af sorte, hvide og grå nuancer? For selvom det er et nemt og sikkert valg at bruge de farver både i din indretning, din gaderobe og i din hverdag, så kan det også blive upersonligt og kedeligt. 

Farver derimod kan give både dit hjem og dit udseende mere personlighed og skabe glæde i din hverdag. Så kan du indrette og pynte din hverdag med dine yndlingsfarver. Her får du 3 tips, til at få mere farve ind i din hverdag. 

printer

Farver i dit hjem og dit arbejdsliv  

En nem måde at tilføje farve i din indretning er med plakater eller billeder. Det kan også være en farvet to-do liste på køleskabet, eller hvis du indrammer dit yndlingscitat på en farvet baggrund. Det kan pynte både på natbordet eller på dit skrivebord på arbejde. 

For at gøre det nemmere for dig selv kan det være en god ide at investere i en god printer og farvepatroner eller HP toner. Så kan du nemt selv printe de farverige billeder eller lister du gerne vil have, uden leveringstid og dyr fragt. 

Fine farver på fingrene 

En anden måde, hvorpå du kan integrere farve, er ved at få lagt en farvet neglelak. På den måde får du tilføjet farve til din hverdag på en diskret og personlig måde. En måde at gøre det på kunne være med gellack, så du er sikret, at det holder længe. Det findes i rigtig mange farver, så du kan finde din yndlingsfarve. Læs mere her om gellack og find ud af om neglelak kan være din vej til mere farve i din hverdag. 

Farvede puder i sofa

Farverige muligheder 

En sidste tip er at bytte nogle af de småting i dit hjem eller din gaderobe, der er sorte, hvide eller grå til fordel for noget farvet. Det kunne være puderne i sofaen, eller det kunne være dit halstørklæde eller sko. 

Det er alt sammen små ændringer, men ændringer, der bringer mere farve ind i din hverdag. Alle 3 tips er derfor alle sammen små tilføjelser eller ændringer til din hverdag, som giver dig en perfekt mulighed for at få mere farve ind i din hverdag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *